
19. september
19.00
Kolm Tilli
💥 Tartu Cocktail Week 2025 saab avapaugu Kolmes Tillis.
19. september
16:45
Lucky Loore
Punch the Rooster – kokteilivõistlus Tartus!
Kas oled valmis proovima oma oskusi ja näitama, kui kiirelt ja stiilselt sa kokteile valmistada suudad?
19. septembril 2025 ootame sind Tartu Cocktail Weeki raames Lucky Loore baari, kus toimub Rooster Rojo tekiila võistlus Punch the Rooster!
Võistluse ülesanded:
1. raund (kiirus & maitse):
– Valmista Batanga
– Valmista Margarita
– Vala välja 1 pits tekiilat
– Ava üks õlu
Kohti on piiratud koguses!
Osalemiseks vajalik eelregistreerimine. LINK –
Von Berg on Eestimaine viski- ja džinnitootja, kes on võtnud eesmärgiks panna Eesti maailma viski- ja džinnikaardile. Seda unistust toetab nii kvaliteetne tooraine – maailma vanim registreeritud kultuurrukkisort “Sangaste” kui ka fakt, et esimesena maailmas on Von Bergi viski just Eesti tammest valmistatud vaatides.
Tartu Cocktail Week 2025 raames tuleb Von Bergi hing ja süda Tarvo Jaansoo tutvustama Eesti džinni ja viskit.
Tarvo Jaansoo on olnud tegev kvaliteetalkoholide vallas ligi 5 aastat ning tema ideedest sündinud joogid on võitnud selle aja jooksul maailmas kümneid prežtiisseid auhindu ning saavutanud seni Eesti ainsad maailma parima joogi tiitlid 🏆. Lisaks on Tarvo ka auväärse Inglismaa The Gin Guildi üks vähestest eestlastest liikmetest.
🎉Üritus toimub Väike Till sündmuskeskuses ning on kõigile külastajatele tasuta.
Oled valmis kohtuma maailma ühe kuulsaima agaavikokteiliga? Sel korral avab Margaritade saladused ei keegi muu kui Eesti baarimaastiku one & only guru Regeri Zoo!
Fookuses säravad kaks tõelist klassikut – Patrón tekiila ja ikooniline apelsiniliköör Cointreau. Masterclass’i käigus sukeldume nende maitsete maailma, degusteerime mõlema toote perekondi ja avastame, miks just need joogid on loonud ajatu kokteililegendi.
Ja muidugi – igat külalist tervitab saabumisel üks eriline tervitusjook! ✨
Kohtume Hugos ⭐
Hugo koostöös Patron Tequila & Cointreau likööriga kutsuvad kõiki baaribiznesi inimesi osa võtma Blindfolded Margarita Challenge’st!
See aasta on meie pöörane sündmus koostöös SpeedMix.ING ettevõtmisega!👨🏼🦯
Iga osavõtja peab pimesi valmistama klassikalise Margarita neile etteantud baari vahenditega.
Žürii hindab:
🍸 kiirust
🍸 maitset & aroomi
🍸 välimust
🍸 kvaliteeti
🍸 baari puhtust
Ning kõige tähtsam – kokteili valmistamine toimub pimesi. #shakeshakeshake
Auhinnad by Patron:
🥇 500 €
🥈 300 €
🥉 200 €
Just a reminder:
🍸 Margarita retsept 🍸
50 ml Patron Tequila Silver
30 ml Cointreau
20 ml laimimahl
Kaunistus: laimiviil + sooläär (Coupe klaas)
Võistlusele eelneb Cointreau Masterclass, viib läbi Regeri Zoo. Baaris erijook Slushie Maasika Margarita #njämmu
16.00 Kogunemine + tervitusslushie
16.30 briif
17.00 võistluse algus
✉️ Registreeri NIMI / BAAR / NUMBER: info@hugo.bar
Võistlus toimub Tartu Cocktail Week 2025 raames.
SpeedMix.ING: https://www.instagram.com/speedmix.ing/
Kolmapäeval, 24. septemberil toimub TOKOs Tartu Cocktail Week raames üks eriline õhtusöök. 🍸
Sel sügisel saab osa erakordsest maitseelamusest, kui peakokk Klaus Lemmats ja peabaarman Koit Brent Laasme loovad koos neljakäigulise õhtusöögi, mille iga roog on seotud spetsiaalselt loodud kokteiliga.
🍽️ÕHTUSÖÖGI MENÜÜ:
AMUSE-BOUCHE
Pain perdu, sibulamarmelaad, mungapea juust, sügistrühvel
Tervituskokteil – Kodutehtud tikri-naps, vahuvein, leeder
BRIOCHE
Parmesanivõi
CARPACCIO & FLAMBADOU
Rukola, marineeritud fenkol, pipraglasuur
Sel aastal jõudis sügis pisut vara -Kirsi-gin, kale püree, mullivesi, basiiliku vaht
MÄGIHÕRNAS
Astelpaju beurre blanc, metsaseene duxelles
Cocktail for a sushi restaurant – La tomato, seesami infused viski, roheline tee, yuzu+dattel, valge šokolaad
26. septembril alates kell 18:00 on Tartus võimalik kogeda midagi erakordset, kui tipptasemel joogikultuuri toob publikuni meistermiksoloog Werner Vokk – Eesti baarimaastiku särav nimi ja William Grant & Sons brändisaadik. Tema käe all sünnivad õhtu jooksul mängulised ja peened Hendrick’s Gini kokteilid, mis lubavad üllatada nii silma, nina kui maitsemeeli.
Elamust täiendab spetsiaalselt õhtuks loodud gourmet-snäkimenüü peakokk Karl Pajussaarelt, pakkudes täiuslikku harmooniat kokteilidega.
Kohti on piiratud arv – ära maga maha seda ainulaadset kokteiliõhtut!
Broneeri endale laud juba täna! 😉
Tere tulemast meie 2025. aasta maitsete seiklusele!
Sel meistriklassil uurime viit põnevat trendi:
✔️1 – Uuenostalgiа (newstalgia) – tuttavad maitsed ja vormid, aga uues võtmes
✔️2 – Toiduravim (foodicine) – toit ja joogid kui heaolu ja tervise tugi
✔️3 – Ambivalentsus – vastandlike maitsete ja tunnete mäng ühes klaasis
✔️4 – Paindlikud harjumused (flexhabits) – vabadus valida, katsetada ja kohandada
✔️5 – Koonduvad ühendused (conewctions) – maitsed, kultuurid ja kogemused sulavad kokku
🍸Lisaks on võimalus proovida alles 2026. aastal valikusse jõudvaid MONIN tooteid: Ruby Chocolate, Cherry Blossom ja Immortelle Flower siirupid ja Matcha Green Tea kontsentraat. 🍸
Ja kõige selle avastamise teekonnal kaasame MONINI, kes on maailmas juhtiv siirupite, püreede ja innovaatiliste joogitoodete bränd, ning eksklusiivsed cordialid- PARAGON, et iga hetk oleks tõeliselt meeldejääv. Seda kõike viib läbi, Kaisa Noormägi– MONIN Brand Ambassador Eestis.